Header

Fabian har haft förkylning och hosta här i veckan och självklart blev ju lilla jag smittad. Som värst mådde jag igår kväll (när vi redan planerat att festa och bjuda hem folk) samt idag, har varit så jäkla dålig idag. Gårdagen blev iallafall väldigt lyckad, vi hade supertrevligt med trevligt sällskap här hemma och därefter drog vi till Societen.

Under dagen igår var ju jag och F uppe i Göteborg för en mysig dag, det blev en jacka och en jeanskjol som fick följa med mig lite spontant hem. Annars åt vi även lunch, gick ute på stan och regnet som skulle komma slapp vi, det uteblev vilket var så gött att slippa. Vi åkte till Universeum vilket var väldigt kul, däremot märkte vi ju ganska snabbt att vi inte var ensam om att åka dit igår, halva Sverige och Norge var ju där alltså, så många jobbiga ungar och störiga föräldrar (jag överdriver faktiskt inte, trots att jag rent generellt är väldigt lättirriterad på människor ute).

Vilken helg vi haft alltså. Nu ligger jag här hemma och kurerar mig, vilket jag gjort i princip hela dagen, Fabian har en massa vänner nerifrån här hemma på besök, så de (Rikard) lagade god mat och nu är de nere på Ica och handlar lite gotteligott tror jag.

Snutit mig så mycket nu så jag kommer få sår på näsan, då är det fan kris alltså. Aj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus