Header

I samarbete med Glamazon

Vem har sagt att det måste vara godis i ett påskägg? jag är mer för prylar och andra roligheter som man är i behov av särskilt nu när sommaren närmar sig med stormsteg. Som liten fick jag och min bror både det ena och andra påskägget från familj och bägge sidorna av släkten då mina föräldrar varit skilda så länge jag kan minnas. Pappa hade varsitt enormt påskägg (har jag för mig?) till mig och min bror där han lyckades får ner lite av varje, tror jag fick ett par fina skor något år också. Detta är vad jag minns men har så dåliga minnen så kan även ha drömt om detta... Väntar på bekräftelse från pappa haha!

I år skulle jag vilja ha någon fin och fräsch produkt som förbereder mig inför den underbara sommaren som är påväg. En After Sun från bästa Hawaiian Tropic i doften Mango för att få brännan att hålla så länge som möjligt, för hur tråkigt är det inte att börja fjälla efter typ en vecka för man inte skött återfuktningen?
Hittade även en galet skimrande kroppsolja från Cocoa Brown som kan göra brännan ännu snyggare än den redan är, särskilt inför fest t ex. så typsikt mig!

Ett nytt Fudge Schampo, det är alltså mitt favorit silverschampo om jag inte berättat det tidigare, det är snart slut här hemma och till sommaren känner jag att det verkligen är ett måste för att undvika gult och fult hår, för det är typ det värsta jag vet, att ha fult hår. Eftersom jag tycker jag ser bra ut utan smink så vill jag bara vara vara fin i håret sen nöjer jag mig haha!

Hittade även en neutral läppenna i svag rosa/nude färg som blir super snygg till solbrändhud. En ny fräsch parfym från Agent Provocateur som får mig att lukta amazing hela sommaren lång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus