Header

Vardag

Godmorgon på er folkens.

Jag är uppe med tuppen även idag. Jobbar nämligen 6-15 både igår & idag. Najs att sluta 3, men lite saftigt att gå upp strax innan 5 på morgonen. Men samtidigt, i Varberg började jag ju ibland kl 06.. 😂👍🏽

Trodde här om dagen att jag höll på att bli sjuk IGEN. Blev så irriterad & förbannad för har de senaste dagarna haft sviiinonyt i halsen. Men igår kväll insåg jag att det inte är halsen som gör ont utan det är mina halsmandlar så är assvullna. Att svälja, nysa, finnas, prata - ja allt gör ont typ. Vet ej vad jag ska göra men antar att jag får kontakta vårdcentralen då jag vet att jag hade en del problem med halsmandlarna även i högstadiet 😩

Dock är det ju fredag idag, ska storhandla det sista för helgen efter jobb idag. För ikväll kommer föräldrarna & Fabians på middag då jag fyller 20 år på måndag och det vore mysigt att bjuda på middag, blir lite stress men det ska nog gå bra.

Imorgon blir det lite födelsedagsfirande/fest här igen men den gången med ett gäng vänner till oss. Tråkigt att man aldrig kan hitta ett datum som alla kan komma på dock. Menmen ser fram emot denna helg!

Förresten är någon idiot igång med fake konto igen. Denna gång på snapchat och har döpt sig till samma som mig på allt men med 2 st ”S” i Sandra istället. DETTA ÄR ALLTSÅ INTE MIN SNAPCHAT. Min är OlssonSandra!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus