Header

Festivaler/Konserter/Event, Träning, Samarbeten/Sponsrade Inlägg

Jag har något att berätta för er som enligt mig är väldigt stort och roligt, jag är så otroligt peppad och ser fram emot det kommande året tillsammans med min nya sponsor som jag just signerade kontraktet för. Företaget jag pratar om är Biotech USA, ett företag med sport/kosttillskott från Ungern. Biotech ville alltså ha mig som en av deras så kallade ''Athletes'' vilket innebär att jag kommer att bli sponsrad av BiotechUSA med deras produkter samt då och då kanske hitta på roliga saker och åka på expos med Biotech familjen. Det är precis vad jag ska göra nu i slutet av November. De frågade mig om jag kunde och ville följa med på vårt expo under Fitness Festivalens dagar. Jag tackade så klart genast ja och är sååå peppad inför detta men också så galet nervös.

Jag har kommit att älska fitness och hälsa, men jag känner så igen mig i mina ''förebilders'' åsikter kring detta. Det finns två världar av fitness och jag känner i princip att jag inte passar in någonstans, att jag är någonstans mitt i, går det ens?

''Det finns de personerna som ägnar hela deras liv åt att träna, bulla, deffa, äta, tävla osv. Den andra delen av världen är de som har ett helt annat vardagligt liv än träning men som fortfarande vill hålla sig i god form. Av dessa personer (pratar om det kvinnliga könet nu) anser oftast att för mycket muskler är manligt och de skulle gärna vilja ha ett så kallat ''thigh gap'' i julklapp. Enligt mig verkar många under denna kategori tycka att smal är det optimala. Men vart hör jag in då?

Jag faller inte in i någon av dessa kategorier så jag får väl helt enkelt skapa mig en egen, haha. Jag har aldrig vart intresserad av att bli stor, mixtra med kosten eller att tävla - men jag vill heller inte bara vara smal med stor rumpa och rutor på magen. Jag vill vara det jag tänker på när jag hör ordet ''Fit''. Lagom* med muskler, lagom med fett, god hälsa, positivt tänk kring mat, smidig, stark* och lycklig! (ordet lagom definieras olika av alla, och det är det som är meningen. Det man själv anser är lagom är lagom för en själv) (* stark procentuellt sett utifrån sin egen kroppsvikt).''

''Ibland vill jag typ skrika att jag inte vill träna i bodyfitness eller dylikt för att folk ska förstå att det inte är mitt mål och ibland vill jag bara skrika att jag inte vill vara smal utan jag att jag försöker gå upp i vikt. Jag är någonstans mitt i mellan och det är där jag vill vara känner jag, idag. Jag är glad att Alexandra Bring är så populär som hon är för hon banar lite vägen för oss som är "varken eller".''

- Linn

Jag känner igen mig så otroligt mycket i det som Linn skriver här. På senare tid och nu då jag fick förfrågan om att bli en av Biotechs 'Atleter' så har jag kommit att ställa mig själv frågan vart hör jag in? Måste man höra in någonstans? Måste det finnas grupperingar? Jag är inte i närheten av Biotechs andra atleter men det är inte ens det som är mitt mål för jag förklara för mig själv. Jag behöver inte jämföra mig själv med de eftersom jag inte någonsin varit intresserad av att tävla i fitness och det inte är därför jag tränar.

Nya äventyr kommer och jag är så peppad på detta och att få besöka Fitness Festivalen för första gången tillsammans med BiotechUSA och stå i deras booth ska bli så himla kul, träffa nya människor och umgås med dessa uppe i Stockholm under 24-28 November. Ses vi på Fitness Festivalen 25-27 November? :)

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus