Header

Vardag

Igår hade jag en skit dag rent ut sagt. Bästa var ju dock att snacka med lillasyster på snapchat videosamtal nu när de precis kommit till Thailand, samt med min fina Lina som alltid finns där. Hon och Felix kom precis ner till Egypten de gottegrisarna. Lina fuskar ju med brännan tycker jag då jag lär hamna efter nu när vi åker haha, men jag hoppas verkligen de får en underbar resa!

Framför allt så höll min mobil på att starta om sig själv ca 50 gånger i timmen under hela gårdagen tills jag insåg att det inte fungerade och fick åka till Väla och fixa en ny. Men Telenor butiken där var under renovering så jag fick köra in till stan istället där jag var 2 sekunder från att få parkeringsböter... Väl hemma ville ingenting fungera med Apple ID. När min gamla mobil var uppdaterade slutade den helt plötsligt starta om sig själv? Så nu fungerar den som vanligt och jag står med en ny telefon. Till mitt försvar så förstod ingen av grabbarna på Telenor vad det var för fel, så det var väl rena turen att jag uppdaterade telefonen och att den blev som vanligt.

Dock är den 2 år gammal så det var väl ändå på tiden att byta ut den snart ändå. Särskilt inför resan om den mot förmodan skulle paja helt och hållet där nere så hade jag blivit frustrerad för det ju. Dessutom är Fabians telefon snart helt kaputt så då kan han ha min gamla så länge iallafall.

Jäkla problem hela tiden haha. Inför 2018 ska jag sätta mitt första nyårslöfte någonsin. Jag ska njuta av livet lite extra och försöka att inte tänka så mycket hela tiden. Älska mina nära och kära och vara den bästa versionen av mig själv någonsin ❤

xo Sandra 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus