Header

Vardag

Detta inlägget skulle publicerats i tisdags, den 3 oktober. F och jag hade ju ''2 år officiellt'' tillsammans då.

Men något blev fel så jag upptäckte precis att det aldrig var publicerat, så här kommer det.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Ja, det skrev jag ju precis, men två år!

Hur träffades ni?
Vi började snapchatta lite smått i Juni/Juli 2015 om jag inte minns fel, det var lite smått bara men vi pratade om att ses, jag minns att det var i dagen innan Big Slap(?) i Augusti som Fabian och hans vänner spontant bokade biljetter, dit även jag (såklart) skulle. Då bestämde vi oss förstås för att träffas där, resten av hela kvällen var jag med F och hans vänner innan de skulle ta tåget hem, jag jobbade rätt mycket just då minns jag men knappt en vecka senare sågs vi igen och nu har vi hållit ihop sedan dess

Vem var mest på?
På och på var nog ingen, det behövdes inte riktigt. Vi visade båda vårt intresse för varandra, även om Fabian var ganska blyg under perioden vi träffades så var det inget jag tänkte på riktigt iallafall.

Skedde några komplikationer?
Inga särskilda, vi hade ju en liten distans mellan varandra (Staffanstorp - Åstorp) men jag tycker att vi löste det väldigt bra, trots att jag ibland funderar på hur f*n jag orkade med att pendla så mycket. Sen var ju ett och annat kryss ett redigt psycho som FÖRSÖKTE förstöra men det är en annan historia.

Hur blev ni ihop?

Vi umgicks ofta, jag var hemma hos honom var och varannan dag kändes det som iallafall och det blev automatiskt bara som så att vi var ett par, det var liksom ingen fråga om det typ. Men som 17 åring ville jag ändå få det bekräftat till 100, så när vi skulle lägga och oss sova på natten till den 3/10 så pratade vi & ''confirmade'' för varandra att vi var ett par. Så dagen efter i skolan skickade jag förfrågan på Facebook som blev accepterad haha! Kanske inte jätteromantiskt men tycker ändå det är fint att vi gick ''så länge'' utan att lägga fokus/tänka på det, för vi bägge kände ändå att vi var ett par, utan att säga det rakt ut liksom.

Var kysstes ni för första gången?

På Big Slap haha 💋

Vad är han bästa sidor?
Det är att F är så snäll, och framförallt ofta får mig att skratta så.. Han är väldigt omtänksam och gör alltid sitt bästa för att vara positiv och få mig att bli mer positiv när jag kanske är på kasst humör.. Han tjafsar inte om småsaker (tillskillnad från mig som retar mig enormt mycket på små störande saker). Fabian och jag tycker väldigt lika om mycket och han finns alltid där för mig och vi har väldigt roligt ihop och pratar med varandra om allt, att lita på någon så mycket känns så himla skönt. Det finns många bra sidor av honom kan jag lova!

Och sämsta?
Att han pillar på sina naglar 24/7 eller skakar på benen vilket är sååå irriterande, dsvdv haha!

Vad ger ni för komplimanger?
Vi är ganska bra på att ge varandra komplimanger, så det hade blivit en lång lista :)

Vad skulle han kunna äta varje dag?

Typ stekt Falukorv/Chorizo eller pasta och köttbullar... haha han lever för det.

Vilken är din favoritbild på er?

Har alldeles för många favoritbilder på oss. Här är några få 😍

I love you
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus