Gårdagens middag innan ett härligt kvällspass på gymmet.
INGREDIENSER SPENATSTUNING:
Fryst spenat
Mjölk
Maizena majsstärkelse. (Hade inte maizena hemma, jag använde istället lite vetemjöl)
Kryddor: Vitpeppar och salt
Värm spenaten i en kastrull och häll i mjölk och kryddorna. Tänk på att det behövs extremt lite vitpeppar. Låt det koka upp försiktigt och tillsätt maizena, rör om tills du fått den konsistens du vill ha. Mängden för mjölk, maizena och vitpeppar är väldigt liten. Det är endast för smaken skull.
FETAOST GRATINERADE KÖRSBÄRSTOMATER OCH KYCKLING:
Värm ugnen till 175 grader. Stek (Min är tillagad i ungen från lördagens middag) kycklingen i ca 30 minuter tills innertemperaturen är minst 72. Dela tomaterna i mitten och fyll med fetaost och gratinera i ugnen i ca 10-15 minuter. Är du smart så stoppar du in tomaterna när du ser att kycklingen börjar bli klar så är det klara samtidigt.