Header

Alltså god kväll. Jag känner ju på mig hur riktigt dålig jag har varit här på senaste tiden.. eller egentligen över allt på mina sociala medier. Försökt men kanske inte tillräckligt, men jag försöker bara kämpa på för att klara uppkörningen och teoriprovet som jag har om mindre än 10 dagar.. nervositeten flödar.

Har ett gäng bilder från senaste veckorna att bjussa på, men följer ni mig på VSCO så har ni förmodligen redan sett de flesta, är ju agnsak flitig med min uppdatering där då det är som ett litet offentligt fotoalbum på nätet istället för i fotoalbum man hade för flera år sedan.

I fredags fyllde min kära pappa 47 den gamla fadern <3, själv jobbade jag däremot och har ju gjort det hela kvällen så vi kunde ej komma ner tyvärr. Det fick bli en spontan middag ute på stan istället, stannade på Harrys tillslut (som vanligt) eftersom restaurangurvalet inte är de roligaste i denna staden.. finns säkert bättre men när man inte har koll får det bli vad det blir. Maten var jättegod iallafall och bäst av allt var ju min DUNDER GODA Bruschetta. Alltså jeezz vad god den var!!


// Från Harrys, Godaste bruschettan!! //

// Några av alla min morbror & hans sambos fina Husky vovvar..
vet inte hur många de är i uppe i men kanske 7-8 stycken haha?? Så fina <3 //

// Armarna växer.. haha från ett av mina pass denna veckan. Dags för frissan ASAP alltså, vad händer, får panik på mina toppar usch haha!//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus