Header

Vardag, Frågor & Svar

Jag tror inte riktigt jag har skrivit någonting alls här i bloggen eller någonstans alls faktiskt eftersom jag inte velat skriva ut något först det var helt klart. Men jag har ju sedan i typ våras velat flytta tillbaka ner till Skåne, har knappt träffat min familj eller mina vänner det senaste året vilket varit väldigt jobbigt och jag saknar alla (min blogg så jag pratar endast för mig själv). Men på grund av det och lite annat så har jag och fabians tillsammans beslutat detta.

Jag kommer verkligen sakna de vännerna jag fått här uppe i Varberg samt mitt jobb och mina kollegor där eftersom att jag trivts superbra på jobbet. Vi har hur som helst trivts superbra i staden Varberg och jag kommer sakna den väldigt mycket faktiskt, det har varit så fint och mysigt här. Fint med havet 5 minuter med cykel bort. Det har varit ett så fint och lärorikt år för både mig och Fabian samt oss tillsammans.

Nu är det iallafall bestämt att vi flyttar ner till Helsingborg, vi trivs superbra i fina Helsingborg och det är nära hem till min familj och mina vänner och samma för Fabians del. De flesta (inte alla) av mina fina gamla vänner bor ju dessutom numera i lund och Malmö vilket inte alls är långt från Helsingborg.

Vi fick klartecken på en helt sprillans ny lägenhet i Mariapark som vi får tillträde till den 1 oktober, området är verkligen så fint och lägenheten är så fin också. Men mer om det när det är dags. Tanken är att vi flyttar i mitten av augusti för att bo hos våra föräldrar tills vi får nycklarna till lägenheten.

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Lilla Freja och Frisco. De är verkligen sååå himla söta, jag orkar verkligen inte med det haha. Men de är sålda och det är ej lång tid kvar tills de ska till sina ägare :(

Finaste lillkillen Linus <3

En super härlig kväll hemma hos Alicia i hennes nya fina lägenhet i Lund ❤

Var i Ängelholm och kollade på Fabian när han spelade en liten stund innan jag åkte hem till familjen i Staffanstorp! ❤

Toppen hittar ni HÄR .

Finaste finaste Brikenda <3

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fina!

Nu har jag precis packat klart, sminkat mig klart, klätt på mig och just nu sitter jag ner och försöker kasta mig i frukosten eftersom jag är lite stressad (ovanligt). Idag är det jobb som gäller, därefter kör jag direkt ner till Skåne för lite innebandy sen hem till Staffanstorp och min fina mamma som fyller år. Blir tyvärr bara en snabb visit denna gången eftersom jag jobbar imorgon också tyvärr. Men man får vara glad för det lilla, det är ju inte lång tid kvar nu liksom.

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Träning

Jag känner knappt igen mig från första bilden som jag tog när jag köpte mitt första gymkort i Januari 2016. Bilden till höger togs igår och då har jag legat på isen med träningen i nästan en månad då jag som sagt inte känt mig så bra och dessutom inte funnit motivation någonstans. Äntligen är jag iallafall tillbaka på gymmet med en massa energi och motivation. Att se bilderna ovan bredvid varandra ger mig motivation. Att se musklerna definieras på ryggen ger mig massor av motivation. Jag är inte ens i närheten av att vara klar.

Följ mig på min ''träninginstagram'' @fitbystjerneus HÄR.

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Träning

Tights - Bring Sportswear // Linne - Gavelo // Sport-bh - HM

Har faktiskt varit ett litet uppehåll från gymmet sedan efter semestern då jag jobbat på mycket och inte känt mig bra. Nu äntligen har jag varit nere och lyft lite skrot ett par vändor senaste dagarna och det börjar kännas som vanligt igen, alltid lite segt att komma igång efter ett litet uppehåll dock.

Kört bland annat rygg, lår/rumpa, mage och lite armar senaste dagarna. Feels so good asså ni anar inte, kroppen skriker efter mer. Jag bara ''please calm'' haha. Jag har ju sagt upp mitt kort hos 24/7 så det försvinner i september har jag för mig, då har vi ju varit nere i Skåne ett tag så då ska jag nog hunnit hitta ett nytt gym.

Till helgen spelar F innebandy på Ängelholm Outdoor så efter jobb tänkte jag dra dit en sväng, där efter fyller ju även mamma år så då åker jag ner för att umgås och fira henne lite. Sedan har min goa vän Alicia inflyttningsfirande/fest, jag tänkte vara med så mycket jag kan eftersom att jag sedan jobbar på söndag.

Nu - mot jobb i ett par timmar!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Vardag, Mina videos

​Bilder från helgen.

Jag har ju haft lite otur den senaste tiden, fick ju en lite vagel på tårkanalen i ögat här om veckan.. som dock försvunnit nu men den var ju ganska öm och det är ju så jobbigt när man har linser. Fick bli glasögon när jag jobbade och linser i helgen när man ville va utan glasögonen. Men förutom det så har min satans mens vart i obalans eller vad det kan vara. Har normalt endast i 3 dagar ungefär men nu har jag haft i 8 dagar. FÖRHOPPNINGSVIS är det slut nu, men det är inte det värsta utan jag hade ju sjukaste smärtan i nedre delen av magen då här om dagen nr vi kom hem från Skåne, kunde inte sträcka ut kroppen ordentligt på kanske 20 minuter... då det hade gått över. Får panik, kan allt bara bli bra så man slipper sånt här!

Förresten, ni har väl inte missat min Video från Samos???

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mode & tips, Foto

Har ju under åren fått rätt många frågor kring hur jag redigerar mina bilder. Jag har ju så länge jag kan minnas älskat att fotografera, både andra människor, mig själv och naturen/andra objekt. Fotodelen är så rolig men för att fullända en bild så tycker jag redigeringen är lika viktig. Jag tycker redigeringen ger fotot helhet eller bara avslutar själva uppdraget kanske man skulle kunna säga.

Ni förstår nog varför jag tycker det när ni kollar på mina före och efter foton nedan. Jag har tagit ett par olika bilder som exempel för att visa hur mina resultat blir efter att jag har behandlat bilden i Gimp/Lightroom. Framtill här om dagen så har jag alltid använt Gimp eftersom det har varit gratis, eftersom att jag dock haft det programmet i minst 7 år så provade jag precis på Lightroom som jag börjar gilla, lite småirriterande är det alltid när man börjar med ett nytt program men jag gillar det starkt redan efter ett par dagar. Bilderna nedan är behandlade i Lightroom.

Har ni några frågor så ställ gärna dem i kommentarsfältet! Kram ❤

FÖRE                                          EFTER

Det här första fotot på mig i Grekland har jag först och främst rätat upp så det ska bli så rakt som möjligt då det var liiite snett fotat. Därefter har jag ordnat vitbalansen efter min smak. ökat satsrationen så att färgerna ska bli starkare men framförallt min hudton. Ökat liiite i exponeringen men knappt rört skuggan då jag ville behålla samma känsla som originalfotot. Samt som i i princip alla mina foton - ökat skärpan.

Det här fotot blev alldeles för gult för min smak också. Jag har ju de senaste åren utvecklat världens dille på att hålla bilden väldigt kall, jag älskar ju kalla toner. Jag har minskat vitan i bilden för att få alla trappsteg att verkligen synas och inte få en för ljus bild. Även här sett till att få en kall ton på bilden, bort med allt det gula. Ökat skärpan lite för att få en klarare bild samt de gröna färgerna & de rosa/röda färgerna i fotot då jag ville ha fokus på just det i bilden. Sänkte även de blå tonerna i bilden för att de ej skulle ta över bilden.

Här är ett exempel på en bild som jag hade valt att INTE redigera. Jag tycker om ljuset som det redan är på originalfotot. Jag tycker att redigeringen alltså bilden till höger dämpar livligheten i bilden och gör fotot tråkigare och dassigare än vad det är i verkligheten. Man behöver inte alltid ordna med ljuset som ni kan se i detta fotot så hade jag valt att posta orginalfotot till vänster, framför bilden till höger.

Inte särskilt annorlunda här heller, har ökat mättnaden på de färger som jag vill ska sticka ut. Vilket i mina foton nästan alltid blir det jag vill att bilden ska fokusera på, i detta fotot är det ju mig - objektet på bilden. Men även lite blommor som sticker fram på en kant. Gjort bilden kallare och sänkt vitan för att inte för alldeles för vit bakgrund. Ökat Svärtan för att få växterna runt mig att bli lite mörkare än de redan var.

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Vardag

Ett par bilder från i veckan när vi var i Falkenberg på utomhus teater och kollade på Soldat Fabian Bom, himla roligt var det, toppen väder hade vi också. Helt underbart och en så mysig kväll. Hade dessutom 2 fina dagar i veckan som har gått och då passades det ju på att glassa vid havet samt åka ut till klipporna vid Getterön vilket F och jag tycker är så mysigt och fint.

Efter jobb igår åkte vi direkt till Ängelholm och kollade lite innebandy på Ängelholm Outdoor Cup. Kvällen drog vi oss till Rickard som sagt och hade det himla roligt och trevligt där för att seds gå ut på Harrys i Ängelholm vilket blev succé, hade verkligen en himla rolig kväll!

Nu är vi hemma igen och jag har jobb hela veckan lång förutom imorgon... så imorgon ska jag verkligen njuta och ta det lugnt, dra och träna samt fota lite möbler som vi ska få sålt inför flytten.

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Vardag, Outfit

Bikinin som syns under hittar ni HÄR och den kommer det fler bilder på senare. // Shorts HÄR // Topp - Primark // Solbrillor - HÄR

Nu har jag precis gjort mig i ordning och vi ska vidare till Rikard eftersom han fyllt år och har lite förfest innan utgång i Ängelholm. Är liiite smått skeptisk kring det eftersom jag aldrig varit ute där, men många ska ut så det kan nog bli himla kul ändå och så skoj att Lina min fina kommer upp också! Så kul med min fina vän ❤

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus