Header

Mitt liv, Träning

En ledig dag denna vecka, jag har hunnit med två körlektioner, handlat med F, gjort 2 kg hemmagjorda köttbullar, sååå gott med hemmagjorda. Var även nere och köttade rumpa, lår och lite vader på det. Har ett par nya favoriter till hörlurar från Sudio Sverige som jag fick hem här om veckan med koden sandrastjerneus så får ni kära läsare och vänner 15% rabatt på Sudios hörlurar. Tycker de har toppen bra ljud och perfekt är det att de även har Bluetooth såklart, har dock inte lyckats få igång den ännu men det kommer!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv

Blandade bilder från igår & idag.

Det har varit en toppen helg nere i Skåne, igår var vi inne hos Niko och firade honom lite eftersom han fyller 20, Grattis igen Niko(!!). Eftersom vi redan sedan tidigare planerat för en utgång så drog vi senare in till stan för att föra lite, bästa på kvällen var ju att min fina vän Johanna också kom in till stan och vi hade verkligen en så rolig kväll, så underbart att få träffa henne igen, en så himla bra och sann vän är vad hon är. ❤

Ni vet när man vaknar morgonen efter en utgång med oron i kroppen om man verkligen fått med sig allt hem, det snackade jag och F lite om innan vi gick upp imorse.. förstår ni att jag hittade verkligen inte mitt pass? jag var av med mitt pass. En värdehandling som man INTE vill bli av med. Jag blir skogstokig. Men inte mer om det.. man är sig av sina misstag och blir således förhoppningsvis mindre slarvig. Jag har spärrat passet och det är upphittat på en av klubbarna som vi var på. Ny tid bokad på tisdag för att skaffa ett nytt. Dumma mig alltså!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Här har ni en drös av bilder ifrån gårdagen, F och jag var i Åstorp torsdag - fredag och eftersom han hade träning igår och jag hade fått ett ganska så onödigt jobbpass på 3 timmar så åkte vi under förmiddagen till en Asiatisk lunchbuffé för att sedan ta oss till Varberg, Gosade verkligen runt i snön som täcktes över Skåne med min fina stickade tröja från Chiquelle. Väl klara i Varberg så körde vi tillbaka ner till Åstorp igår kväll och resten av timmarna framåt natten spenderade vi på Bulls inne i Helsingborg med endel Biljard och Air Hockey vilket resulterade i en toppen dag faktiskt!

Idag är planerna en himla rolig utgång, vi har lyckats bli ett ganska stort kompisgäng som ska ut i Hbg iaf och jag får träffa ett par saknade vänner, så det kommer absolut att bli lyckat, löning på det dessutom. Men först en lugn och chill dag! Vad är era lördagsplaner?!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Har kör på almanacka i flera år i rad nu och åter igen.. fjärde året tror jag det blir nu så har jag ett samarbete med Personligalmanacka.se och i år fick min se ut så här, rosa, guld och simpel. Älskar allt med den och är så nöjd så. Det är supersimpelt att designa sin egna almanacka, finns olika modeller och man kan själv välja omslagsbilder etc. Prova in verktyget HÄR och fixa hem en snygg almanacka ni också nu när år 2017 kommit igång!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Contains affiliate links Mitt liv

Stickad tröja - CHIQUELLE // Byxor - CROCKER // Bälte - IVYREVEL (Rabattkod 20% ''STJERNEUS20'')

Åh alltså kan det bli bättre känsla i ett hem än vad det blir av nya fina blommor. Mina fina rosor har verkligen slått ut så himla fint, älskar verkligen att sitta och titta på de om morgnarna till frukosten innan jobbet. Den fina stickade tröjan jag bär på bilden kommer från Chiquelle, jätteskön och perfekt runt denna årstiden eller bara att bära ensam under sommarkvällarna. Imorgon blir det en sväng till Halmstads på kvällen som sagt, kul med lite innebandy!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Jag jobbar på som aldrig förr, vilket jag gjort hela månaden som gått nu, är väldigt glad över att jag får så mycket jobb som jag får eftersom jag egentligen bara är timanställd för er som inte visste det. Haft en himla mysig helg här hemma med besök i 2 nätter av F's familj och veckan har bestått av en hel del innebandy. Nu var det äntligen ny vecka och denna veckan kommer vara en hel del innebandy kollade också vilket ska bli kul. På onsdag ska Fabian spela med Åstorp i Halmsta, sedan möter Varberg dessutom Helsingborg på torsdag så då åker viner till Skåne en sväng.

Imorgon blir det såklart gymmet innan jag börjar vid 10 tiden. Vill verkligen ligga i nu innan jag ska försöka mig på en deff inför sommaren så det är så planen ser ut. Måste dock jobba på att försöka spara in så mycket energi jag bara kan eftersom jag har brist på energi och haft det de senaste vckorna vilket är väldigt jobbigt. Längtar även efter veckans körlektioner på torsdag eftersom det var ett tag sedan nu då min körlärare varit hemma med sjukt barn tyvärr..

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Hahaha alltså bilden ovan, the faces you make when it's pretty damn cold outside. Några bilder F tog på mig inför ett samarbete jag hade med Gainomax.

Så mycket jobb just nu vilket är jättekul, men min energin är på 0 nästan hela tiden och jag är trött i princip hela tiden. Vet inte om det beror på alla olika tider på dygnet som jag jobbar och att det blir omställning för kroppen hela tiden. Det går ju inte så bra för WIC (F's lag) tyvärr, men igår fick de en härlig och jäkligt viktig vinst med sig så det kändes toppen, på söndag är det match hemma igen vilket är kul ju!

Nu ska vi kolla på American History X, sett den några gånger förut, men det var så långe sedan och Fabian har aldrig sett den, film tips!!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Min dag startade med en tidig arbetsdag för att sedan direkt ta mig till körskolan och ha lektion, idag var det bara jag som körde och jag tyckte jag gjorde väldigt bra ifrån mig idag. Planen är väl att ta de i April/Maj så får ju hoppas på att jag kan lyckas med det, är också väldigt glad över att jag fått en så himla bra körlärare!

Nu när Fabian tagit körkort och jag är på gång så känner framförallt han, men även jag såklart att det hade ju faktiskt varit riktigt skönt att ha tillgång till bil, t ex. även om vi ska hem till Skåne. Att inte alltid ta tåg utan ibland att faktiskt bara kunna köra hem, eller köra till Göteborg på sommaren etc. Att man villl ha en snygg bil är väl egentligen inget snack om saken, för snygga bilar är ju snygga bilar liksom.. Audi's är mycket fina tycker vi och F hade nog inte tackat nej iallafall, men de är saftiga såklart..

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus