Header

Mitt liv, Min Skada

Tänkte bara flika in här med ett litet halvdant inlägg. Jag gillar egentligen inte sådana men vad ska man göra, har jobbat hela helgen och ska in och jobba om knappt en kvart igen, kommer hem sent ikväll igen och då är det plugg som står på listan (igen) eftersom jag har en inlämning i Juridik ikväll.
I veckan drar studenterna igång och jag ska iväg på Onsdag till en vän och kanske även fredag (dock ej bestämt ännu). Har ni några studenter i veckan? :)

Förresten så sprang jag för första gången efter operationen i fredags. Vi hade orientering på idrotten i skolan och jag skulle egentligen gå, men lyckades komma igång och springa, tog 9 av 11 stationer och landade ungefär på C då skulle jag tro. Mycket nöjd eftersom att konditionen ligger på 0. Är så glad för att jag kunde springa, det blev ca 7 km så jag är ju en aning slut i benen kan man säga..!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shopping

Nu har jag äntligen inte bara ett par skrots i vitt utan även ett par i svart. Däremot var dessa en aning för små i storleken för mig, tog storlek M men de går inte riktigt över rumpan, väldigt tråkigt... Jag får på dem men lyckas spräcka de vid dragkedjan där bak så jag hoppas jag kan sy ihop det lilla så ni kan få någon outfit med dessa undernäringar!

Ni hittar dem HÄR!


Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Outfits

​En underbart enkel outfit (om man ens kan kalla den det) jag bar i skolan igår tillsammans med mina silvergråa bomberjacka från Lindex. Mycket skönt och enkelt, ibland behövs det också. Jag har ju på senare tid bojkottat jeans ganska hårt då jag tycker tighta jeans är otroligt osköna men måste erkänna att en del är helt okej faktiskt, iallafall dessa högmidjade från Crocker!
   Inte nog med det så hade jag för en gångs skull mitt självfall, ​inga värmetänger etc. Vet att det ser otroligt frissigt och hemskt ut men eftersom att jag aldrig har mina egna vågor så har jag väldigt dålig koll på hur man tar hand om det och får det att se bra ut, alla tips är välkomna alltså!

   Lite småsur på mig själv också för jag har en sådan otroligt tråkig bakgrund, mitt rum liksom. dags att ta tag i det hela och börja fota lite mer utomhus. Men det är ju som roligast då vädret är roligt. Hoppas därför på förbättring på hela väderfronten ASAP(!).

Mina skor hittar ni (HÄR).

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

​Top (HÄR)  //  Kjol (HÄR)

Då var 1/9 skolsaker (prov, inlämningar, presentationer etc.) gjorda, en av de jobbigaste, samhäll. Endast religionen kvar som jag är lite orolig över. Inte alls mina starkaste sidor Religion och Samhäll. Men nog om det, hur roligt är det för er att läsa om hur det går i skolan.

Något annat jag själv skrattar åt men samtidigt skäms lite smått över är det faktum att jag har ett minne som en 90 åring. Hämtade nämligen ut ett paket på posten i fredags och blev akut kissig och hade lite tid på mig innan bussen hem gick så jag passade på att låna toaletten så klart. När jag precis hoppar av bussen här hemma inser jag att mitt kära paket ligger kvar på toaletten, får total panik. Vill tacka mamma som fick köra med mig och hämta det. Dock väldigt dålig service av Ica/Posten som inte svarade på de 8 gångerna jag ringde först sista gången - då jag var på parkeringen!

I lördags var mamma och jag och köpte 2 nya laddare till min spräckta mobil och påväg ut efter kassan inser jag att min mobil är väck, hittar snabbt stackarn på hyllan där jag tog valde laddarna.

Sist men inte minst påväg till skolan igår glömde jag plånboken på bänken när jag gick mot bussen, hade förmodligen kommit på det 1 minut senare, den kunde dock varit borta då - så stort tack till mannen som kom fram med den till mig!

Någon som kan få all min stress och klumpighet att bara försvinna för ett tag framöver, haha herrgud!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Shopping


Låter bilden tala för sig själv eftersom jag tycker att den gör det mycket bra.
Otroligt glad och använder den redan flitigt och har gjort sedan dag ett i söndags. Nu behöver vi (jag) inte oroa oss för hur uppdateringen i USA kommer att se ut. Förhoppningsvis kommer jag kunna blogga åtminstone en gång per dag och visa att jag lever.
Dessutom kan ni även redan nu adda min snapchat eftersom jag har en öppen story och den kommer användas minst lika flitigt i USA som den används nu om dagarna!
@sandrastjerneus

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Shopping

Minns ni mina vita byxor jag köpte från Whoops för ett tag sedan? (Inlägg HÄR)
Samtidigt köpte jag även detta snygga silvriga armband. Lite småtypiskt att det är en aning stort och samma gäller byxorna, med otur i oturen(?) så kan man dessutom inte använda bälte i byxorna så ni kan ju gissa hur ofta jag springer och drar upp dem. Någon som är intresserad av att köpa dem? Som nya eftersom de inte kunnat användas särskilt mycket. Storlek S, passar nästan M bättre!


Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Min helg i ett par skumma bilder från i lördags då jag hängde med Alicia, Brikenda och Sofia. Låg nämligen hemma hela fredagen och chillade - borde pluggat... men det hände aldrig, sämst man känner sig då.
Kände därför i lördags att jag verkligen inte ville ligga hemma ytterligare en dag så tog därför tag i det och det slutade bra måste jag få säga!

Däremot blev det en mycket lugn gårdag, vilket förvisso var skönt. Har dessutom köpt något VÄÄÄÄLDIGT efterlängtat som ni kanske får en sneakpeak på imorgon! Spännande. Stort tack till pappa som ordnade grejen och dessutom lyckades överraska mig med den, ni skulle sett min min haha!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Smink/Skönhet, Shopping

Lite nytt från Sigma till skönhetsfronten, älskar allt som kom i paketet, men läppglansen och penslarna är helt klart favoriterna. Underbara rent ut sagt!!
Sigmas hemsida hittar ni HÄR. Men för er skull tänkte jag även tipsa om Brallis som är en svensk online shop med ett mycket stort utbud av Smink, Hårvård & Hudvård, varför jag tipsar om dem i detta sammanhang är självklart eftersom att de har produkter från Sigma.

Klicka HÄR för att komma direkt till Brallis!
Länkar till de exakta borstarna hittar ni längst ner i inlägget.


HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv

Hur skönt med helg? Äntligen. Veckan gick iofs väldigt fort tycker jag.
Själv vaknade jag rätt nyligen och blev precis inringd till jobb så har en aning bråttom och ska skutta till bussen nu. Vet inte alls vad som händer i helgen för min del faktiskt, jag har en del blogg-grejer att ta tag i men utöver det så är det plugg som står på listan, får se om jag hittar på något annat roligt också. Det hade nog behövts.

Ha en bra dig ni också!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus