Header

Mitt liv, Gymnasietiden
Det har nu redan gått 1/6 terminer på gymnasiet och nu när jag tänker efter, kommer dessa 3 åren att gå extremt fort. Det har redan gått 4 månader (1/3 av ett år), vilket kanske låter lite, men det har verkligen hänt så otroligt mycket!

 

Vi hade Julavslutning idag som jag (tyvärr) missade då jag var hos sjukgymnasten. Jag hann dock i alla fall säga hejdå till Tobbe (en kille från min klass som slutat).

   Kommer bli så otroligt tråkigt utan honom, känner det redan haha.. Tonne alltså, underbar vän det!

 

Har verkligen ingen aning om vad som händer imorgon, ska man kanske tjata på mamma om att hitta på något? jag är så otroligt uttråkad då jag inte gjort något på evigheter känns det som. Annars sover jag väl bort dagen, vilket å andra sidan känns fett ovärt.
  


Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv
God morgon kära vänner!
Idag är det min sista riktiga skoldag innan jullovet, som förvisso egentligen startar efter morgondagens lektioner och julavslutning men varför det är min sista idag är för jag inte riktigt har möjligheten att närvara imorgon, endast under lunchen ungefär hehe.
Det närmar sig jul och det märks inte ens får jag väl säga. Jag känner noll julkänsla, vilket jag är rätt säker på att jag inte är ensam om. Jag trodde faktiskt nästan att julfesten med klubben igår skulle fixa till den känslan lite men njä, det gjorde den inte!

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv
Igår var ju Brikenda, Ina, Lina, Amanda, Alicia, Bella och Nadja hos mig för att ''fira'' att jag fyllt 16. Fick små söta fina presenter av dem och åt god mat med b la. Pannacotta till efterrätt. Drog senare på kvällen till Bara på en liten fest, det var väl trevligt men jag hade gärna legat kvar hemma insåg jag senare haha!
Idag har jag gjort absolut ingenting, får väl sätta mig med företagsekonomin ikväll tror jag men tills dess tänkte jag fortsätta sova, kolla serier och vila.
Jag ser faktiskt fram emot lite händelser nu då det varit rätt dött på sista tiden. Längtar lite smått efter självaste julafton men efteråt får det gärna bara vara över, se till och bli mellandagsrea för att sedan bli Nyår och därefter Gothia.
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv, Kreativt
Jag har mitt sista Psykologiprov på Tisdag, det är även det viktigaste nu inför mitt slutgiltiga betyg i ämnet. Är sååå otroligt nervös och har pluggat ihjäl mig i flera timmar igår kväll samt nu ikväll. Morgondagens kväll lär spenderas precis som helgens kvällar. Känner mig duktig ja, men är rädd att det blir som vanligt - provet går åt skogen.

Annars har min tråkiga vecka endast spenderats med filmer, vilket ni kanske märkt. 
   Jag börjar så småning om lämna kryckorna, men det kommer de kommande veckorna se ut som f-a-n när jag går, men det får jag väl stå ut med, eftersom jag int kan belasta benet särskilt mycket alls.

Ritade idag färdigt mitt porträtt av Miley idag. Inte särskilt nöjd alls faktiskt.Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus