Header

Mitt liv, Min Skada
Jag känner mig hjälplös och inte till någon vidare nytta för tillfället.

I måndags hände det som inte fick hända. Jag vill egentligen inte skriva om det eftersom att jag inte har mycket att säga om det. Allt jag vill just nu nämligen, är att bli av med smärtan och kunna gå. Just precis, jag kan inte gå - utan kryckor.

 

Den 14/9 hade vi USM, jag skadade mitt knä. Känslan var så hemsk, det gjorde så galet ont. Jag förlorade hoppet om Gothia, kommande säsong och nästan till och med om Innebandyn. Jag fick tömma knät på blod/vätska. Men jag behövde aldrig ha kryckor utan klarade mig rätt bra med haltandet.

   Men efter att smärtan sakta men säkert försvann och jag kunde gå som vanligt inom en månad började hoppet, främst kring Gothia, komma tillbaka.

 

Jag tränade rehab och började så småningom träna innebandy som vanligt.

Men i Måndags vände allt sig, från och med i måndags, strax innan halv nio på kvällen.

   Jag var tillbaka på ruta ett- fast värre. Och där är jag fortfarande.

 

Var hos sjukgymnasten tidigt på tisdagsmorgonen, jag fick tappat (dvs. tömt) knät - igen. Skillnaden mellan första gången och denna gången?

-Det tog längre tid denna gången, gjorde ondare och jag fick ingen bedövning efteråt.

 

Jag har alltså varit hemma t om. idag. Men planerar att ta mig till skolan imorgon.

   Ser bara inte framemot bussresorna och klyddet med kryckorna. Inte heller det faktum att jag inte får på mig jeans och att jag inte äger ett par svarta tights längre..

 

Enough - nu ska jag plugga Danska!

 

 


Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv
Så fort var lördagen återigen över, och vad har jag åstadkommit?

   Well jag har jobbat, och det tar kål på mig, blir så extremt trött. Tro det eller ej men jag la mig i sängen och sov så fort jag kom hem!

 

Nu ska jag fortsätta plugga, blir så trött på det med. Inte undra på att man känner att man inte har något liv längre. Livet går ut på att plugga ihjäl sig, jobba ihjäl sig och där efter leva pensionärs-livet, wiiho liksom!

 

Nej ska vara lite positiv nu. Vi har ju våra kära lov, och jösses vad jag längtar till jullovet nu. Ska bli så otroligt skönt, mysigt, lugnt och ja - allt där omkring.


 
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv, Q/A
Sanna: Kan du snälla förklara vad som är bra och dåligt. Ska nämligen snart söka och kanske den linjen, så skulle vara jättebra att veta:)

 

Vad man anser är bra och dåligt kring de olika linjerna (ekonomi i detta fallet) är nog mycket från person, till person. Många ser möjligtvis inte något negativ direkt medans någon annan kanske inte ser något positivt alls. Jag kan endast utgå utifrån mig själv och mina egna tankar kring linjen. Jag gjorde 99.9% säkert, fel val med min linje, jag visste inte vad jag ville bli eller vad jag ville läsa till.

   Jag tänkte på alla möjliga linjer, allt mellan Frisör, Samhälle, Estetiska, Målare, Hår -och make-up stylist, Ekonomi osv. Men eftersom jag inte var säker på något så tyckte jag att Ekonomi lät väldigt bra. Men jag kan tipsa er om att, vet ni inte, precis som jag inte heller gjorde eller gör för den delen, chansa inte. Kör istället på t ex. då Samhälle. Eller också går du linjen du tvekar kring och bestämmer om du vill byta linje eller ej, innan det är för sent, vilket det är för mig nu.

   Varför jag inte gillar Ekonomi är väl pga. Företagsekonomin, Psykologin och Juridiken, vilka är de ämnena som gör ekonomin till ekonomi linjen. Tyvärr, men sant! och gillar man eller är intresserad utav de ämnena så är det absolut rätt val!

 

Kram

  

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv, Q/A
Louise: Hej, undrar vilken skola och linje du går på och om du trivs du bra? Vad vill du jobba med i framtiden och har du alltid velat det? skulle bli jätteglad om du svarade! kram :)

 

Jag går på Polhemskolan i Lund, läser Ekonomi och trivs superbra på skolan, jag är dessvärre mer eller mindre nöjd med linjen utav olika anledningar, krävs nog en lång förklaring för att förstå varför. Anledningen till att jag stannar och inte byter linje, är däremot för att jag trivs så himla bra i min klass!

  

Jag vet inte vad jag vill jobba med, jag vill nog prova på lite olika saker och sedan fortsätta med det jag trivs bäst med. Min plan är dock att prova på att bo/leva i antingen Usa, London eller Australien (min dröm). Några saker jag är lite extra intresserad utav måste vara bl a. flygvärdinna. Hade också velat prova på att jobba på en tidning eller på själva kontoret till en stor modetidning i USA, hade varit asgrymt.

   På senaste tiden har jag även börjat fundera på FBI (konstig kombination, I know, men hade varit rätt intressant tror jag) eller aa typ Polis i USA/Australien.

 

Hoppas du fick några bra svar Louise, kram!

  

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus