Header

 
 
 
Äntligen var det fredag. Det är galet vad fort veckorna går.
   Saknar innebandyn och att kunna träna överlag, och det har inte ens gått en vecka. knät känns sådär, inte helt funktionellt men inte heller jättedåligt liksom..
 
Jag vet inte med er men jag tycker det är jätteroligt att fota och posta bilder/inlägg på min frukost/mat haha!
Kom gärna med synpunkter och åsikter kring vad ni gärna ser mer utav, vet att ni vill se mer outfits och jag ska försöka börja med det som sagt.
   Men jag är verkligen sämst inom mode och har därför typ inga roliga outfits alls.. men är det de ni vill se så är det de ni ska få!
 
Bamse-kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

  Har panik, verkligen. Prov i Psykologi imorgon och Juridik på Onsdag, så länge jag inte får F så är jag nöjd, men det känns och ser inte så ljust ut för mig förtillfället!
   Har fått mitt elevkort registrerat till hissarna nu så jag kan åka hiss då det blir alldeles för många trappor för mitt knä annars, skönt det ju.
Som jag lovade, bild på bokhyllan, nu är där färdig ''möblerat'' i och på den, förtillfället i alla fall, men sådant ändrar lilla jag hela tiden haha!

Likes

Comments

 

Efter matchen igår blev det endast ett par timmars sömn i natt. Grät i sömnen 1-2 timmar så ont som det gjorde, ush fy.
   Blev sjukhuset under eftermiddagen idag där jag röntgades. De tömde sedan vätska/blod från knät, jag kan utan att tveka säga att det var den värsta smärtan jag varit med om, få en nål rätt in i knät, fy för!
   Ska ha ''bandaget/lindan'' under dagarna och jag är redan orolig över hur jag ska få över jeansen!

Likes

Comments

 

Haft en otroligt rolig dag med klassen och alla andra ettor idag på insparken. Hade en mer eller mindre rolig föreläsning om entreprenörskap imorse ochvi  började därefter göra oss i ordning.
   Tråkigt nog var det så att min klass fått så otroligt dålig information från våra mentorer, fick nämligen reda på ytters lite information och det var igår!
Det slutade hur som helst med att vi klädde ut oss till färgklickar/m&m's/skittles, jag var heeeelt rosa men har tyvärr inte någon bra bild alls..
 
Vi vann tyvärr ingenting men hade superkul under tävlingarna och utklädnaden ändå och trots allt så var det vår Ekonomi parallell klass som vann!

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus