Header

Mitt liv
Shit vad tiden går fort, snart dör jag väl också, nej men ska vara lite positiv nu hehe! Var hos tandläkaren inne i Malmö imorse och ska äntligen på måndag få en ståltråd på överkäken under de främre tänderna där jag har komplex för min superlilla glugg.

 

Har varit med massa tjejkompisar inne på Emporia idag efter skolan och kom hem för någon timme sedan, ätit Subway 2 gånger idag, frozen yoghurt och massa kakor, ingen bra dag detta nej.

 

Visar er den stickade tröjan i den kommande veckan!

 

Som jag saknar Thailand!Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv
Ledsen för att bloggen var heltom igår. Åkte nämligen in till sjukhuset igår då jag svimmade 2 gånger tidigt på morgonen, mådde dåligt och skar även mig på foten. Var där i ca 3,5 h, var sedan hemma och tog det lugnt och fick besök av Lina.
  
Fått order av doktorn att dricka mycket nu så det är precis vad jag gör (typ) och ligger ute på altanen och solar lite smått, måste dock göra mina skolarbeten nu, ush.
   Idag är det exakt 1 år sedan jag i ett blogginlägg här skrev att One Time fyllde 3 år - idag fyller One Time dock 4 år, jesus vad tiden går fort, 4 år som Belieber, gotta go tho.. höres!
 
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv
 
9 Maj 2013
 
En rätt lugn dag då vi mest skulle ut i Stockholm. Vi hade sedan en tid tillbaka planerat att vi skulle stalka killarna denna dagen eftersom att vi visste att de fortfarande var kvar i Sverige medan de flesta i Crewet tagit sig till Danmark.
 
Efter att vi stått vid Grand ett tag (ja vi stod där även om vi var rätt säkra på att de inte var där, endast Lou, Tom och Lux bodde där - vad vi visste iallafall) drog vi runt lite i området för att hålla koll på om vi såg något i trafiken. Vi gav upp till slut, det gick så många olika rykten om vad de gjorde här och vart de kunde vara osv.
   Vi gick mot Kungsträdgården (In Love with this place) och sedan drog vi och käkade lite. Vi kollade runt lite smått i några få butiker men åkte sen hem rätt tidigt, detta var en av de dagar vi kom hem som tidigast.
 
> Mer bilder från Kungsan kommer i eget inlägg <
 
 
10 Maj 2013
 
Då var det dags för Grööönan, det var superroligt kan jag ju säga, jag trodde dock det var mycket större än vad det var. Blev nästan lite chockad faktiskt då det var så litet haha, favoriterna är nog Insane, Eclipse (som vi iofs inte åkte då vi inte get att stå i kön, jag har däremot redan åkte den i Danmark), Jet Line, uppskuten eller vad alla dem nu heter (alltid lika roliga) och Lusthuset (tror det heter så?). Jag glömde säkert bort någon men det var några av dem iallafall!
   Vi var där i 11 timmar på ett ungefär, från öppningsdags till stängning. Tiden gick verkligen superfort, vi hade också tur med vädret förutom då det började regna lite smått mitt på dagen, blev dock fint sen igen. Lite otur när vi skulle hem däremot då det började pissregna (och där sprang vi i shorts). OH BTW - SÅG PETER08 (Kissies bror) PÅ TUNNEBANAN. 
 
 
11 Maj 2013
 
Shopping dag - precis som det låter, vi shoppade en hel del - eller iallfall jag(?). Besökte många ställen, bl a. Sergelgatan, gallerian, hötorget eller vad det hette och lite sådana ställen - I know, jag suger på att minnas och komma ihåg sånt..
 
 
12 Maj 2013
 
Time to go home </3
Självklart saknar man ju familj och vänner, men det är ju sånt som hör till. Jag menar, det gör man ju alltid.
Om det inte vore för det så hade jag sååååå gärna stannat i Stockholm, stor trivdes där. Får helt klart åka dit igen så snart som möjligt!
 
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Mitt liv, Festivaler/Konserter/Event
 
7 Maj 2013
 
Vi gick i skolan till 15:15 och åkte därefter direkt mot Stockholm. Påvägen upp stannade vi och käkade på Ikea, det var skönt med en bensträckare haha!
Minns verkligen inte när vi vart framme i Stockholm men skulle gissa att vi kom fram runt 23:00 tiden. Vi gjorde i ordning oss, packade upp och fixade lite smått för att sedan lägga oss.
 
Foto av Ebba Lillieström 
Röd markering --> jag
8 Maj 2013
 
Dagen i ära, ett av mina två älsklings datum som ligger mitt hjärta närmst. Amanda skulle till skulan rätt tidigt och vi hade en lugn morgon där vi gjorde oss i ordning, käkade frukost, chillade vi datorn och bara hade allmänt roligt. På eftermiddagen drog vi, Amanda och henne vän in mot Solna, käkade lite och drog sedan mot arenan.
   Friends Arena är verkligen sviiiinstor. Vi gick runt lite och kollade vart vår ingång var så att vi hade koll på det. Vi skildes åt, jag gick till Entré A och de gick mot Gate 2 om jag minns fel. Jag kom in på arenan rätt fort och gick mot min plats. Det dröjde tills alla hade kommit in på arenan och till deras platser men snart så kom förbandet Camryn in. Hon var duktig men det var lite synd om henne för det enda man (alla) vill i det läget är ju *IN MED 1D FFS*.
 Just ja! - precis innan Camryn kom in kom det två tjejer till raden nedanför mig till sina platser, som ajg kände igen den ena tjejen alltså. Inte hade jag fel heller nej, utan det var ju Nicole Falciani (en av många bloggar jag läser).
 
Efter Camryns framträdande dröjde det ett tag till. Men tillslut var det dags. Äntligen kom mina underbaringar in, hade väntat på detta i 2 år, och nu var det dags. Jag kan inte säga mer än att konserten var helt amazing, tårar men även en massa skratt - de är sååå härliga, och deras humor i mitt ?
   Precis som med Justins konsert så kändes denna overklig, de kändes lika overkliga som Justin, vaxdockor typ (ytterst lite verkligare, inte mycket alls). Den tog lika fort slut - precis som Justins, det kändes som om de var uppe mindre än en halvtimme.
 
Sorgligt nog dog min mobil redan efter hälften eller typ 2/3 av konserten och eftersom de andra bara satt femton meter framför mig på ett ungefär så hoppade jag ner till dem och fangirla. Då drog vi fram mot scenen, tryckte ner en massa konfetti i väskan. 
 
   Ni som varit på konsert tidigare vet ju att direkt efter konserten brukar de börja plocka ner på direkten. Då hittade en i ''scenbyggar crewet'' en vattenflaska som en av killarna druckit ur och tänkte kasta ut den. Alla slängde sig mot räcket (inklusive jag - såklart?) för att få en chans att fånga den.
 
    Jag stod och skakade som en idiot med tårfyllda ögon, likadant som innan Justins konsert och även killarnas. Gissar på att han insåg att det skulle bli kallabalik om han kasta ut den så han gjorde det inte, blev väldigt besviken, dock inte mycket att göra åt saken. Så småning om började de som arbeta där att fösa ut oss. 
 
   Det var DÅ vi såg en stor, biffig man med långt skägg och en tatuering precis som bodyguarden som var med Niall när han var ute och shoppade i L.A. Han var så nära oss och vi var nästan helt säkra på att det var han, ajg menar, han snackade ju till och med Engelska.
   Han kom sakta mot oss då vi var påväg ut/blev utfösta. Han klappade mig på ryggen samtidigt som han gjorde små gester om att vi var tvungna att gå (självklart var det jättemånga som inte hade gått ut ur arenan än, inte bara vi <--- NOTERA MAMMA & PAPPA) och sa till mig ''I know it's exciting sweetie but you have to leave the area now..''. Sen var han borta.
   Vi var då 99,99% säkert var han, vi gick bort mot honom och tänkte be om en bild men han försvann bort därifrån typ. Däremot fick Doddo och Matilda smygbilder på honom iallafall, tack och lov. (Vänstra bilden är vår - Högra bilden är från när Niall shoppade)
 
Vi gick utanför arenan i en stor gång eller vad det kan ha varit såg ut som ett garage. Där hade de en 1D Shop som vi köpte våra mössor i. Just ja FYI, innan konserten var Niall och Louis utanför och hälsade på fansen lite (just precis där vi kom ut efter konserten) de stod mot en vägg som jag och Doddo slickade på och kramade när vi kom ut - YOLO. Tog tunnelbanan tillbaka till Högdalen från Solna var väl tllbaka runt 01:00 kanske?

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus