Header

Festivaler/Konserter/Event, Musik
VARNING FÖR EN MYCKET LÅNG TEXT - HAR DELAT IN TEXTEN SÅ DET BLIR LÄTTARE ATT HÅLLA REDA PÅ VART DU SLUTADE LÄSA OM DU BEHÖVER AVBRYTA DIG SJÄLV! 

 

Det hela började i starten av år 2009. När jag hittade Justin på youtube, jag blev fullkomligt förälskad i honom till en början men även musiken, det var först då jag insåg att jag var en Belieber, sedan den dagen har mitt liv kretsat kring Justin, inte på ett jobbigt sätt utan på ett underbart sätt.
   Utan Justin och hans musik som alltid funnits där för mig, hade jag aldrig klarat mig igenom de tuffa skolåren, inte heller de jobbiga stunder jag haft t ex. hemma.

 

   Nu går jag sista terminen i nionde klass och det är över 4 år sedan jag började se på mig själv som en Belieber, jag kommer aldrig sluta älska Justin Drew Bieber, han är min största inspiration, min idol och förebild.
   Som säkert många av er bloggläsare vet så har jag stora drömmar, är det något eller någon som fått mig att fortsätta vilja tro på mig själv och mina drömmar så är det Justin. Han har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig och att man ska tro på sig själv, det är precis det jag gör, tack vare honom.

 

Han är en sådan stark person som klarar av all hat han får, det är inte många människor i världen som fått så mycket hat som Juju fått och får. Han är verkligen helt fantastisk som orkar det och som klarar av det.
   En av Justins låtar som ligger mig varmt om hjärtat är Believe, men som sagt, jag favoriserar inte någon av dem då jag älskar alla låtarna precis lika mycket.

 


 

Lina och jag bestämde oss i fredags kväll för att gå och lägga oss vid 20:00 för att vi skulle komma upp vid 04:00. Självklart kom vi ju inte i säng först runt halv 11 skulle jag tro att klockan var. När det var dags att vakna gjorde vi oss i ordning och sedan blev det lite frukost.

 

   Vi blev in körda till Centralen i Lund för att ta tåget kl 06:01 till Köpenhamn Österport. Under tiden som vi skulle köpa tågbiljetter var där tre andra tjejer som vi först trodde skulle också dit, men nej de hade en resväska och grejer, så där försvann de tankarna. Men då sa sedan ena tjejen något och sen ''Justin Bieber'' och tog på sig en lila keps, då förstod vi direkt - jo visst skulle dem också dit!

 

   Då det återstod ett par minuter innan vi skulle gå av tåget kom ett par andra Beliebers gåendes till de första tjejerna vi då sett och snackade om hur de skulle ta sig till Parken osv. Lina och jag hade hela tiden trott att Parken låg utanför stationen som vi skulle av på, men nej det tog ca 10-15 minuter att gå dit tydligen. Vi blev lite osäkra på hur vi skulle göra så jag hörde med dem om det var okej att vi följde med dem och om de också hade ståplatser!

 

   Vi började alla 9 tjejer gå mot bussen och efter ett tag var vi vid Parken. Väl där så hade vi alla, på cirka 15 korta minuter blivit så pass bra vänner och pratglada med varandra så vi bestämde oss alla för att köa tillsammans. 

 

   Det var extra gosigt då tjejerna hade filtar och grejer med sig som vi alla satt och mös med, solen hade börjat gå upp men det var fortfarande kallt då klockan bara var sju på morgonen.

 

   Kön bara växte och växte och det blev allt varmare vilket gjorde oss alla extra lyckliga då det hade varit otroligt trist att köa i regn och kyla (även om det varit värt det). framåt halv 10/10 tiden började vi dela upp oss så att några kunde gå runt lite runt arenan för att träffa på andra Beliebers, sträcka på sig och bara se efter lite här och där. När vi väl kom tillbaka så hade Karin, Ottilia och Rebecka upptäckt att Ottilia hade tydligen Entre C medans de andra 2 hade Entre A, alla vi andra hade nämligen Entre B så när vi väl skulle köa trodde vi att vi allihopa hade det, på något konstigt sätt.

 

   Super trist var detta då vi inte ville att Ottilia skulle behöva stå och köa ensam, efter många om och men hittade dem några andra tjejer med exakt samma problem, den tjejen behövde biljett till Entre C men hade till A och tvärtom var det ju för Ottilia så de bytade biljett helt enkelt, så glad för hennes skull.

   Under tiden som vi sprang runt på området såg vi ett gäng killar och den ena killen var en riktig Justin look-a-like. Efter att vi gått och glott ett bra tag vågade (fegisar?) vi tillslut gå fram och då frågade jag om vi fick ta en bild med honom (Jeppe).
   Jag kände igen en av killarna han var med och var nästan säker på att det var Yann Lemire så efter vi chillat runt lite gick vi fram en gång till och fråga om han var Yann, det var han och då slutade det bara med att vi stod där ett tag och snackade med dem, lite kul faktiskt eftersom jag och Yann följer varandra på Instagram och inte bara det, DE BJÖD IN OSS TILL EFTER FESTEN MED JUSTINS OFFICIELLA DJ (DJTAYJAMES) SOM VIP!!! - tråkigt nog kunde vi dock inte.. :(

 

   Eftersom jag, Lina, Felicia, Elina, Moa och Noemie tidigare under dagen snackat om att käka lunch på Jensens Böffhus så uppstod ett problem, vi behövde någon som satt och köade på vår plats, så vi 'bjöd' över 2 andra tjejer som jag tror det var Felicia som kände så det slutade med att dem också köa med oss då. 

 

   Efter supergod mat på Jensens med tjejerna drog vi tillbaka för att byta av med Lisa och Tilda så att de fick gå iväg och äta. När vi kom till kön var det kaos, vakterna hade tryckt ihop alla som köade för att göra mer plats och folk hade trängt sig förbi, det var verkligen kaos. Kön hade gått från att vara ca 1,5 m bred till ca 8 meter bred pga av ihop tryckningen och alla som trängt sig. Jag stötte även på Jeppe West och Christian Elnegård, som dock hade massa tjejer runt sig, så vi vinkade endast, vilket jag ångrar lite.
   Såg också Yousef Afellay och Christian Jensen.

 

   Klockan var runt 14:00 och vi hade köat totalt i 7 timmar sittandes, vakterna kom och alla började trycka sig fram mot porten (som för övrigt skulle öppna kl 17:00), vi stod upp och trängdes i 4 timmar på ett ungefär, de släppte alltså inte in oss först vid halv 6. Då hade vi lyckats komma bland de 15-20 första och vi bokstavligen sprang i panik in till arenan efter att vi visat upp väskorna och blippat våra biljetter. 

 

   Vi stod och satt näst längst fram på ståplats i 2 timmar (under denna tiden lyckades jag ta mig längst fram till staketet. Christopher kom in och underhöll i 45 minuter eller vad det kan ha varit. Tiden gick fort och vi snackade en massa allihopa, tjafsade och bråkade med ett par Danska idiot-tjejer som försökte tränga sig för allt och alla. 

 

  Runt halv 10 kommer en av världens grymmaste DJ's ut, DJTAYJAMES (Justins officiella tour dj)!

Han får hela arenan att skaka. Alla på golden circle och ståplats har händerna i luften, sjunger och skriker, det måste sett ut som ett riktigt hav av händer från läktarna. Otroligt häftigt!

 

   Nedräkningen börjar, 10:00:00, 09:59:59 osv.. det kändes som endast ett par sekunder gick och sedan var det endast en minut kvar, tio sekunder kvar. Där kom han, utflygandes med jättevingarna gjorda av gitarrer och högtalare, till ett intro som sedan fortsatte till All Around The World. Det var en underbar känsla. Konserten fortsatte och det går inte förklara hur sjukt jävla grymt det var, hur grym han var, hur grym han är, hur snygg han är och hur glad jag var och är. 

 

   Under Believe håller hela arenan upp ett papper med ''PROUD'', det var så vackert, ett speciellt tillfälle. Otroligt roligt att vi lyckades!


 

Den 20/4 2013 är hittills bästa dagen i mitt liv, jag fick se min idol för första gången, tack vare att han existerar och är så underbar som han är så har jag träffat många nya och underbara vänner påvägen, under köningen till konsert dagen. Vänner för livet helt enkelt. Vänner som delar en av de största sakerna i mitt liv med mig - kärleken till Justin. Finns det något som klår denna dagen så är det dagen jag träffar honom. 

 

För att en dag är det min tur att få träffa honom, because I Believe & I never say never. Kidrauhl ? 

Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Musik, Festivaler/Konserter/Event
Just nu denna sekund som inlägget publicieras står jag förmodligen så långt fram jag bara kunnat komma på Parkett Ståplats i Parken, sliten och tömd på energi efter ca 12 timmars köande. Nedräkningen har precis nått nollan, 00:00:00, och konserten kan börja.
Justin kommer in och jag gråter av lycka, det är första gången i mitt liv som jag lägger ögonen på Justin irl, det är troligtvis så underbart att jag kommer få all energi om inte det dubbla tillbaka på bara några sekunder.
Ikväll är det min tur att dela ''a special moment'' med Justin ?
Älskar att han bara står där, han bara står där i nästan 5 minuter och bara tar in allt, man ser i hans ögon hur otroligt tacksam han är för allt, all kärlek och all support.
4:28 - ''I Love You'' & we love you too Justin. To the moon and back.
Sandra.S 

Follow me on: Instagram I Bloglovin I Youtube I Twitter I VSCO

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus